Ga naar de inhoud

ONS VERHAAL

Als gedreven eventmanagers in spe hebben wij dit concept ontwikkeld voor wijnliefhebbers die meer willen ontdekken dan alleen de druivensoorten en voor hen die slechts bekend zijn met rode, witte of rosé wijn. Onze visie is om mensen op een laagdrempelige manier te laten genieten van een plezierige en leerzame avond in een ontspannen sfeer. Twijfel je nog? Neem dan een kijkje naar de wijnpakketten, want er is voor ieder wat wils.

ONZE VISIE

Toegankelijkheid bevorderen

Dankzij een laagdrempelige omgeving en ontspannen sfeer kunnen zowel beginnende als nieuwsgierige wijnliefhebbers terecht bij Wine Not? voor een leerrijke maar gezellige avond.

Smaakvoorkeuren ontdekken

Wine Not? is jouw kans om te ontdekken wat je écht lekker vindt. Door een verscheidenheid aan wijnen te proeven, hopen we dat deelnemers hun eigen smaakpaletten beter begrijpen en hun voorkeuren kunnen identificeren.

Basis wijnkennis delen

Kom meer te weten over de verschillende druivensoorten, regio’s en heel wat andere basisprincipes in de wijnwereld. Je wordt bijgestaan door professionals die al jouw vragen zullen beantwoorden!