Ga naar de inhoud

SPONSORS

WIJNHUIS BOLLAERT

Met trots introduceren wij onze wijnpartner, Wijnhuis Bollaert. Deze innemende familiezaak, met een rijke geschiedenis van drie generaties in de wereld van wijn, heeft met passie bijgedragen aan de selectie van wijnen voor ons aankomende event.

Wijnhuis Bollaert biedt een schat aan smaken, van uitstekende wijnen tot verfijnde mousserende opties, sprankelende spritz en zelfs alcoholvrije alternatieven. Hun betrokkenheid en inzicht hebben geholpen bij het samen stellen van een assortiment dat de diversiteit en kwaliteit weerspiegelt die ons evenement nastreeft.

Neem zeker een kijkje op hun website en laat je verleiden door het rijke aanbod dat Wijnhuis Bollaert te bieden heeft.

BINGOAL

Dankzij de professionele hulp die we krijgen van Bingoal hebben we de juiste partners gevonden. Doorheen het project stonden zij ons bij met hun bedrijfservaring en expertise, en zorgden ze ook voor financiële steun om van Wine Not? een kwaliteitsvolle en leuke afterwork wine tasting te maken.

Neem een kijkje op de website.

RAMMANT

Rammant.com is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van textiel, zowel voor werk- als vrijetijdskleding. Hun uitgebreide assortiment omvat een scala aan hoogwaardige kledingstukken, variërend van functionele werkkleding tot modieuze vrijetijdskleding, die kunnen worden aangepast met gepersonaliseerde bedrukkingen en borduursels. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en materialen zorgt Rammant.com niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort in elke outfit.

Fan van onze Crew T-shirts? Wij ook! Neem een kijkje op de website voor de beste kwalitatieve T-shirts!

RENT@BAR

RENT@BAR biedt niet alleen een uitgebreide selectie aan drankjes, maar ook heerlijk eten om jouw evenement compleet te maken. Hun stijlvolle mobiele bars worden aangevuld met smakelijke cateringopties, waardoor jouw gasten kunnen genieten van zowel culinaire hoogstandjes als verfijnde drankjes. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal event, het toegewijde team van RENT@BAR staat klaar om een naadloze en verfijnde eet- en drankbeleving te verzorgen.

Geniet tijdens de afterwork van een lekkere pasta en neem een kijkje op hun website voor meer informatie.